Website în construcție!

GDPR – curs de interpretare și aplicare a legislației privind protecția datelor personale

Pregătire profesională

Cursul se adresează atât managerilor care trebuie să cunoască ce presupune noul regulament european în domeniul protecției datelor personale cât și celor care își doresc să activeze pe viitor în profesii legate de această problematică, ori celor care sunt interesați doar de lărgirea cunoștințelor referitoare la protecția datelor în mediul virtual.

Vezi cursul

IT Requirements Elicitation for IT Specialists

Pregătire profesională

Cursul constă într-un pachet de prelegeri și exerciții individuale sau de grup, menite să introducă participanții în procesul realizării unei analize de sistem și a specificațiilor de programare IT, utilizând metode și tehnici specifice domeniului competitive intelligence.

Vezi cursul

OSINT Exploitation for Business & Competitive Intelligence

Pregătire profesională

Cursul constă într-un pachet de prelegeri și aplicații menite să dezvolte capacitatea participantului de a culege eficient și anonim informații din mediul virtual (Internet), precum și de a-i oferi un cadru mai larg de analiză a acestora.

Vezi cursul

Competitive Intelligence for Business

Pregătire profesională

Cursul se adresează persoanelor de nivel senior și top management și pornește de la premisa că decizia poate fi influențată direct și de produsele de tip competitive intelligence, profesionale sau empirice, accesibile decidentului.

Vezi cursul

Intelligence Analysis for Business & Competitive Intelligence

Pregătire profesională

Cursul constă într-un pachet de prelegeri și aplicații prin care participanții dobândesc abilitățile necesare realizării analizelor de informații pentru afaceri necesare fundamentării deciziilor, concomitent cu minimizarea riscurilor asociate sau induse.

Vezi cursul

Critical Thinking for Business & Competitive Intelligence

Pregătire profesională

Cursul constă într-un pachet de prelegeri și aplicații menite să ajute la înțelegerea importanței gândirii critice și a modului în care ea diferă de alte tipuri de gândire, aceasta reprezentând unul dintre primii pași pentru îmbunătățirea procesului decizional în afaceri. Participanții vor explora abilități de gândire critică, precum: interpretarea, analiza, inferența, explicația și evaluarea.

Vezi cursul

Expert informatii pentru afaceri – Business (Competitive) Intelligence Expert

Pregătire profesională

Cursul „expert informații pentru afaceri” este primul si deocamdată, singurul curs de calificare profesională acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), prin care se recunoaște calitatea profesionala a unei persoane de a ocupa funcția de „expert informații pentru afaceri” într-o companie (cod COR 242217).

Vezi cursul